Vår standard

Boligene blir som standard levert klare til egeninnsats, men kan mot tillegg leveres nøkkelferdige. Ved egeninnsats er det opp til kjøper selv å skaffe material og utføre arbeidet som gulv- og flislegging, sparkling, maling, parkett og montering av hvitevarer i kjøkken. Ved valg av nøkkelferdig får du en innflyttingsklar bolig med ekstra kvaliteter og høy standard, der du flytter rett inn i den ferdige boligen.

Uavhengig av standard, blir det levert flott kjøkken- og baderomsinnredning med speilskap og belysning, fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Videre blir det på bad levert vegghengt toalett og varmekabler med termostat. Det er også inkludert en eksklusiv belysningspakke, skyvedørsgarderober med speil på alle soverom, og innvendig kvalitetstrapp fra Stryntrappa for boliger over flere etasjer.

Ved valg av nøkkelferdig standard kan det nevnes spesielt:

  • Oppgradering av kjøkkenløsning fra Sigdal, der fronter kan leveres i 15 valgfrie fargevarianter. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Electrolux (kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin).
  • Bad leveres ferdig flislagt med 60×60 cm flis fra Modena på vegger og gulv. Det kan fritt velges mellom 5 fargevarianter som inngår i flisserien. Dusjhjørne/-dør med profiler i krom og klart glass, mosaikkflis på gulv.
  • Sparkling for listefri utføring av tak og rundt vindu for hele boligen.
  • Malte vegger og tak i valgfrie farger, der soverom og stue i tillegg kan leveres med kontrastvegg.
  • Eikeparkett av høy kvalitet levert på stue, kjøkken og soverom.
  • Boligen blir levert med utført byggvask før overtagelse.
  • Ingen byggelån, da betaling først blir utført ved overtagelse og innflytting.

Om ønskelig er det mulig å påvirke de forskjellige valgene og utføre personlige tilpasninger utover denne standard.