Felt B

38

Bolig mot øst, bygg B6

Dette er en stor og moderne vertikaldelt 2-mannsbolig med privat takterrasse og høy standard. Boligen er på 139 m2, går over to etasjer og inneholder bl.a. 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. Stue- og kjøkkenløsning ligger i øvre etasje, som har ekstra takhøyde og store vindusflater. Fra stuen er det skyvedør ut til romslig og overbygt balkong, med moderne glassrekkverk og utsikt over Åsefjorden og Sunnmørsalpane. Boligen har også privat uteoppholdsareal med mulighet for hage og markterrasse.

Boligen inneholder stue/kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad, vaskerom/teknisk rom, gang, trapp, bod, sportsbod, sørvendt veranda, takterrasse på ca. 70 m2 og garasje med elektrisk garasjeport. I området er det tilgang til gjesteparkering og flotte lekeplasser, med bl.a. lekeapparat og benk.

Nøkkelferdig bolig

Denne seksjonen blir levert med nøkkelferdig standard. Det vil si at alt av arbeid med legging av parkett, maling, tapet og flisarbeid blir utført og er inkludert i prisen for boligen. Du får da en innflyttingsklar bolig med ekstra høy standard der du flytter rett inn i den ferdige boligen.

Boligen blir levert med flott kjøkken- og baderomsinnredning med speilskap og belysning, fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Videre blir det på bad levert vegghengt toalett og varmekabler med termostat. Det er også inkludert belysningspakke, skyvedørsgarderober med speil på alle soverom, og innvendig kvalitetstrapp fra Stryntrappa der boligen har flere etasjer.

I vår nøkkelferdige standard kan i tillegg nevnes særskilt:

 • Eksklusiv kjøkkenløsning fra Sigdal, der fronter kan leveres i 15 valgfrie fargevarianter. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer (kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin).
 • Bad leveres ferdig flislagt med 60×60 cm flis fra Modena på vegger og gulv. Det kan fritt velges mellom 5 fargevarianter som inngår i flisserien. Dusjhjørne/-dør med profiler i krom og klart glass, mosaikkflis på gulv.
 • Sparkling for listefri utføring av tak og rundt vindu for hele boligen.
 • Malte vegger og tak i valgfrie farger, der soverom og stue i tillegg kan leveres med kontrastvegg.
 • 1-stavs eikeparkett av høy kvalitet levert på stue, kjøkken og soverom.
 • Boligen blir levert med utført byggvask før overtagelse.
 • Ingen byggelånsrenter, da betaling først blir utført ved overtagelse og innflytting.

Om ønskelig er det mulig å påvirke de forskjellige valgene og utføre personlige tilpasninger utover denne standard. For ferdigstilte boliger vil de forskjellige valgene være gjort og kan således ikke endres uten tillegg. For gjennomgang av prosjektet eller ønske om visning vennligst ta kontakt.

1

/ 4

 • Pris 8.379.000
 • BRA 139 m2
 • Soverom 4
 • Takterrasse 75 kvm

Jeg er klar for å svare på dine spørsmål

Legg inn din kontaktinformasjon, og jeg kontakter deg så snart som mulig.

Frode Tømmerbakk

Salgsansvarlig

416 91 281