Felt A

19

Toppetasje, midtseksjon, bygg A3

Dette er en moderne leilighet med høy standard. Boligen har en god planløsning, er på 70 m2 og har 2 soverom. Boligen har egen parkeringsplass og sportsbod i parkeringsplan under boligene. Herfra går det heis og trapp til overbygt svalgang. Leiligheten er gjennomgående og har livsløpsstandard.

Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning med god takhøyde. Dette gir boligen et lyst og moderne preg. Fra stuen er det skyvedør ut til en romslig og overbygt balkong med glassrekkverk. Boligen inneholder stue/kjøkken, to soverom, entré/gang, bad, bod/vaskerom, balkong, sportsbod og overbygt parkeringsplass. På området er det tilgang til gjesteparkering og flotte lekeplasser, med bl.a. lekeapparat og benk.

Nøkkelferdig bolig

Denne seksjonen blir levert med nøkkelferdig standard. Det vil si at alt av arbeid med legging av parkett, maling, tapet og flisarbeid blir utført og er inkludert i prisen for boligen. Du får da en innflyttingsklar bolig med ekstra høy standard der du flytter rett inn i den ferdige boligen.

Boligen blir levert med flott kjøkken- og baderomsinnredning med speilskap og belysning, fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Videre blir det på bad levert vegghengt toalett og varmekabler med termostat. Det er også inkludert belysningspakke, skyvedørsgarderober med speil på alle soverom, og innvendig kvalitetstrapp fra Stryntrappa der boligen har flere etasjer.

I vår nøkkelferdige standard kan i tillegg nevnes særskilt:

 • Eksklusiv kjøkkenløsning fra Sigdal, der fronter kan leveres i 15 valgfrie fargevarianter. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer (kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin).
 • Bad leveres ferdig flislagt med 60×60 cm flis fra Modena på vegger og gulv. Det kan fritt velges mellom 5 fargevarianter som inngår i flisserien. Dusjhjørne/-dør med profiler i krom og klart glass, mosaikkflis på gulv.
 • Sparkling for listefri utføring av tak og rundt vindu for hele boligen.
 • Malte vegger og tak i valgfrie farger, der soverom og stue i tillegg kan leveres med kontrastvegg.
 • 1-stavs eikeparkett av høy kvalitet levert på stue, kjøkken og soverom.
 • Boligen blir levert med utført byggvask før overtagelse.
 • Ingen byggelånsrenter, da betaling først blir utført ved overtagelse og innflytting.

Om ønskelig er det mulig å påvirke de forskjellige valgene og utføre personlige tilpasninger utover denne standard. For ferdigstilte boliger vil de forskjellige valgene være gjort og kan således ikke endres uten tillegg. For gjennomgang av prosjektet eller ønske om visning vennligst ta kontakt.

1

/ 1

 • Pris 5.460.000
 • BRA 70 m2
 • Soverom 2
 • Etasje 2

Jeg er klar for å svare på dine spørsmål

Legg inn din kontaktinformasjon, og jeg kontakter deg så snart som mulig.

Frode Tømmerbakk

Salgsansvarlig

416 91 281